Υπενθύμιση προς Πελάτης: Πληρωμή Οφειλών 31/8/2020

Αγαπητοί Πελάτες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία της 2ης δόσης του Φόρου Εισοδήματος για το Φορολογικό Έτος 2019. (για όσες δηλώσεις υποβλήθηκαν μέσα στον Ιούλιο).

Επιπλέον την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία της 1ης δόσης και 2ης Δόσης του Φόρου Εισοδήματος για το Φορολογικό Έτος 2019 για τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν μέσα στον Αύγουστο. Επισημαίνουμε ότι για την εν λόγω περίπτωση η δόση θα είναι διπλή, ενώ μετά θα ακολουθήσει κανονική ροή μέχρι να εξαντληθούν και οι 8 δόσεις.

Σας συνιστούμε εφόσον έχετε την δυνατότητα, είτε να καλύψετε το ποσό της 1ης (ή 2ης) δόσεως, είτε να καλύψετε ολόκληρο το ποσό του φόρου έτσι ώστε να επωφεληθείτε την έκπτωση του 2%.

Όσοι χρειάζεστε βοήθεια και επισήμανση σε σχέση με το ποσό του φόρου ή δεν έχετε λάβει το Εκκαθαριστικό του Φ.Ε. 2019, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας προκειμένου να σας αποστείλουμε ξανά το εκκαθαριστικό της φορολογικής σας δήλωσης προκειμένου να προβείτε στην πληρωμή.

Παράλληλα την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κάλυψης βεβαιωμένων οφειλών Δ.Ο.Υ. όπως ενδεικτικά:

  • 2η Δόση ΦΠΑ Β Τριμήνου 2020
  • 2η Δόση ΦΠΑ Ιουνίου 2020
  • 1η Δόση ΦΠΑ Ιουλίου 2020

Σας συνιστούμε εφόσον έχετε την δυνατότητα, να καλύψετε τις εν λόγω οφειλές σας καθώς και πάσης φύσεως οφειλές οι οποίες λήγουν έως 31 Αυγούστου 2020, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθείτε πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Ομάδας της TaxExpertise – Χατζάκης Μιχάλης & Συνεργάτες

Ο Διευθυντής

Χατζάκης Νικ. Μιχάλης