ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2021

Ακόμα μία χρονιά έφτασε η ώρα και το ξεκίνημα των Φορολογικών Δηλώσεων.

Μία χρονιά δύσκολη και ιδιαίτερη για όλους.

Μία χρονιά που πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε να μας βρίσκει όλους καλά.

Η TaxExpertise – Χατζάκης Μιχάλης και Συνεργάτες, θα βρίσκεται ακόμα μία χρονιά δίπλα σας, στον στίβο των Φορολογικών Δηλώσεων 2021 (Χρήση 2020).

Το γραφείο μας, προκειμένου να ανταπεξέλθει και να ικανοποιήσει άμεσα τις ανάγκες σας, έχει διαμορφώσει το ωράριό του όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 21:00 συνεχόμενο ωράριο.

Οι συνεργάτες του γραφείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και για την διαδικασία της υποβολής της Φορολογικής σας Δήλωσης.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, λαμβάνοντας ως γνώμονα την διασφάλιση της Υγείας τόσο των συνεργατών μας, όσο και την δική σας, λόγω του COVID-19, η διαδικασία συμπλήρωσης, ελέγχου και υποβολής της φορολογικής σας δήλωσης θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο είτε με ηλεκτρονική είτε με τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς να απαιτείται και να επιτρέπεται η φυσική παρουσία στο γραφείο μας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα έχουμε την δυνατότητα να αντλήσουμε τα απαιτούμενα στοιχεία για την Συμπλήρωση της Φορολογικής σας Δήλωσης από το σύστημα της ΑΑΔΕ (Φορολογητέα Εισοδήματα, Αυτοκίνητα κλπ) αλλά και από την Φορολογική Δήλωση του προηγούμενου έτους εφόσον δεν θα υπάρχουν μεταβολές, οπότε και θα κάνουμε τον απαιτούμενο έλεγχο για να πιστοποιήσουμε την ορθή συμπλήρωση της Φορολογική σας Δήλωσης.

Παρακαλούμε θερμά ελέγξτε τα παρακάτω δικαιολογητικά και μεριμνήστε για την προσκόμισή τους στο γραφείο μας, εφόσον ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις.

-Έγγραφα σχετικά με την αγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων τα οποία έλαβαν χώρα μέσα στο 2020 (π.χ. Υπεύθυνη Δήλωση αγοράς/πώλησης αυτοκινήτου από/σε άλλο Ιδιώτη ή Συμβόλαια Αγοράς/Πώλησης ενός Ακινήτου κλπ)

-Βεβαιώσεις από το ΚΕΠΑ τα οποία να πιστοποιούν το ποσοστό Αναπηρίας (αφορά μόνο τα Άτομα με Ειδικές Ικανότητες)

Υπεύθυνη Δήλωση από το άτομο το οποίο σας φιλοξενεί στην οικεία του στην οποία θα αναγράφεται το ΑΦΜ του Ιδιοκτήτη της Οικίας καθώς και το χρονικό διάστημα το οποία ήσασταν φιλοξενούμενοι (σε περίπτωση που δεν μισθώνετε ή δεν έχετε στην κυριότητά σας την οικία)

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης σε περίπτωση που υπήρξαν μεταβολές στην Οικογενειακή σας Κατάσταση (π.χ. Γέννηση Τέκνου)

Θα θέλαμε για άλλη μια χρονιά να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τόσο για την στήριξή σας, όσο και για την άμεση ανταπόκρισή προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των Φορολογικών σας Δηλώσεων και να ολοκληρωθούν ομαλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *