ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023 – ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Οι Φορολογικές Δηλώσεις για το 2023 (Χρήση 2022) έχουν ξεκινήσει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το γραφείο μας ξεκινάει για άλλη μία χρονιά δυναμικά να εξυπηρετεί τους πελάτες τους.

Το Γραφείο μας θα είναι ανοιχτό καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τόσο των συνθηκών όσο και των πελατών.

Σύντομα κάποιος από τους συνεργάτες μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της υποβολής της φορολογικής σας δήλωσης (παραλαβή δικαιολογητικών, διευθέτηση ειδικών περιπτώσεων κλπ).

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε είτε λόγω έκτακτων αναγκών να πραγματοποιηθεί η φορολογική σας δήλωση, είτε είστε νέος πελάτης, μπορείτε να έρθετε και εσείς σε επικοινωνία με το Γραφείο μας είτε τηλεφωνικά στο +30 28210 94800 είτε με email στο info@taxexpertise.gr

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή που μας δείχνετε για ακόμα μια χρονιά και σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ποιοτική, έγκυρη, ασφαλή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας.

Να είστε όλοι καλά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *